Passersystem

Jobtech Security tar ansvar för installationen av passagesystem för företag på ett professionellt sätt och strävar efter att skapa skräddarsydda lösningar som passar varje kunds unika behov och krav.
Vi börjar processen med en grundlig konsultation där vi lyssnar på dina behov och önskemål. Våra erfarna säkerhetsexperter samarbetar med dig för att förstå din verksamhetsstruktur och identifiera de bästa platserna för passagekontroller.

När vi har en förståelse för dina behov tar vi fram en skräddarsydd design för ditt passagesystem. Detta innebär att vi väljer lämplig hårdvara och mjukvara för att säkerställa en smidig och effektiv drift. Vi anpassar också systemet för att integreras med befintliga säkerhetsåtgärder och infrastruktur på din arbetsplats.

Våra tekniker utför sedan installationen av passagesystemet med precision och noggrannhet. Vi ser till att varje enhet är korrekt installerad och konfigurerad för att garantera maximal prestanda och tillförlitlighet. Vi tar också hänsyn till eventuella unika krav eller restriktioner på din arbetsplats under installationsprocessen.

När installationen är klar erbjuder vi omfattande utbildning för dina anställda för att säkerställa att de kan använda passagesystemet effektivt och säkert. Dessutom finns vårt supportteam alltid tillgängligt för att besvara frågor och erbjuda teknisk support vid behov.

Vi erbjuder också regelbundet underhållstjänster för att se till att ditt passagesystem fortsätter att fungera optimalt över tiden. Vid behov kan vi också hjälpa till med uppgraderingar eller expansioner av systemet för att
möta förändrade behov eller krav i din verksamhet.

Bokningssystem

Vi på Jobtech Security specialiserar oss på att installera bokningssystem för en rad olika ändamål, inklusive tvättstugor, hobbylokaler, fritidslokaler och bastur. Våra bokningssystem erbjuder flexibilitet genom att möjliggöra olika långa passtider för olika bokningsobjekt, såsom fintvätt och grovtvätt. Dessutom kan samma bokningstavla användas för andra faciliteter som bastu eller samlingslokaler. Vi kan även integrera långväga dörrar, såsom sidoingångar till tvättstugor eller dörrar till torkrum, i bokningssystemet. Med vår teknik kan du även styra externa funktioner som belysning och fläktar, vilket ger dig fullständig kontroll över bokningar och användning.

Vårt bokningssystem ger dig kontroll över en mängd olika faciliteter, inklusive tvättstugor, hobbylokaler, bastur, övernattning, och uthyrning. Det fungerar som ett integrerat system för kommunikation, passersystem, tvättbokning, porttelefon, energihantering, larm och lås - med andra ord, sju system i ett. Du kan välja att implementera ett eller flera av dessa system samtidigt. Vårt helhetssystem förenklar hanteringen av nycklar, ökar tillgängligheten och minskar risken för skadegörelse.

Vårt system erbjuder också lösningar för effektiv distribution av information, bokningssystem och bidrar till att skapa trygghet för både boende och företag genom användningen av porttelefoner och larmfunktioner.

Vi strävar efter att erbjuda säkerhetssystem för fastigheter som når ända upp på lägenhetsnivå. Det inkluderar lås, larm och individuell debitering av vatten och energi, vilket säkerställer trygghet och kontroll för både fastighetsägare och boende.

Porttelefon

Med våra porttelefoner kan du enkelt hålla koll på din port samtidigt som du hjälper dina besökare att enkelt hitta rätt. Vi erbjuder porttelefoner som är både användarvänliga och hållbara, vilket ger ett mervärde till din fastighet genom att kombinera säkerhet och estetik på ett tillfredsställande sätt.

Anslutningen till lägenheten kan ske via det analoga telenätet, IP-telefoni eller genom en separat trådförbindelse, vilket ger flexibilitet och anpassningsbarhet baserat på dina specifika behov och preferenser.

Vårt porttelefonsystem kan utökas med olika lösningar för att ytterligare förbättra din fastighets hantering och funktionalitet. Det inkluderar kommunikationsmöjligheter med hyresgäster, bokning av allmänna utrymmen, smidig hantering av nycklar, individuell mätning av vatten och energiförbrukning, samt installation av fastighetsboxar för effektiv hantering av post och leveranser. Med dessa utökade funktioner blir din fastighet inte bara säkrare utan också mer praktisk och bekväm för alla dess användare.