Om oss

Välkommen till Jobtech Security – din pålitliga partner för elektriska och tekniska lösningar med en touch av expertis och passion för en bättre miljö. Grundat år 2024, har vi över 75 års samlad erfarenhet i branschen och har etablerat oss som en föregångare på västkusten.

Vår filosofi är enkel men kraftfull – vi bryr oss om våra kunder, om miljön och om att leverera tjänster som överträffar förväntningar. Hos Jobtech Security strävar vi efter att skapa inte bara funktionella och pålitliga installationer utan också förändringar som gör skillnad. Vi är övertygade om att varje teknisk lösning har potential att vara en positiv kraft för både våra kunder och planeten.

Det som skiljer Jobtech Security från konkurrenterna är vår passion för hållbarhet och mångfald. Vi integrerar miljövänliga och energieffektiva lösningar i varje projekt för att minska vår klimatpåverkan och stödja övergången till en grönare framtid. Dessutom omfamnar vi mångfald och inkludering, vilket speglar sig i vårt team av dedikerade och skickliga yrkesmän och kvinnor.

Vårt motto är enkelt men kraftfullt: "Nöjda kunder är vår största framgång." Vi strävar efter att skapa långsiktiga relationer genom att överträffa förväntningar och leverera högkvalitativa tjänster som är anpassade efter varje kunds unika behov.

Oavsett om det är nätverkslösningar eller säkerhetsinstallationer, kan du lita på Jobtech Security för att leverera resultat av högsta kvalitet. Vi är stolta över att vara en del av västkustens gemenskap och ser fram emot att vara din partner för tekniska lösningar med hjärta och engagemang. Kontakta oss idag och upplev skillnaden med Jobtech Security – där innovation möter omtanke.

Vilka är vi

Mattias Dannegren

mattias.dannegren@jobtech.nu / 010-101 59 58

Mattias Dannegren är en framstående säkerhetstekniker med en passion för teknik. Med expertis och engagemang skyddar han företag och organisationer genom att implementera och förbättra säkerhetsprotokoll. Utöver sitt arbete är Mattias en entusiastisk tekniknörd som ständigt utforskar nya innovationer.

Pelle Grunnmo

pelle.grunnmo@jobtech.nu / 010-101 59 56

Pelle Grunnmo är en elektriker med starkt fokus på säkerhet. Hans expertis och nyfikenhet driver honom att säkerställa säkra elektriska installationer enligt branschstandarder. Utöver sitt arbete är Pelle en teknikentusiast som aktivt utforskar nya säkerhetstrender och metoder för att förbättra elektriska system.

 
Daniel Hägg

daniel.hagg@jobtech.nu / 010-101 59 57

Daniel Hägg är en passionerad expert inom kundkontakt och brandlarm. Med sin kärlek för att hjälpa människor och sin specialisering inom brandskydd, skapar han meningsfulla relationer med kunder och erbjuder trygghet genom tekniska lösningar. Daniel delar också gärna med sig av sin kunskap för att öka medvetenheten om brandsäkerhet i samhället.

Martin olausson

martin.olausson@jobtech.nu / 010-101 59 59

Martin Olausson är en driven individ med passion för kundkontakt och stora ambitioner inom säkerhet. Han strävar efter att bygga innovativa lösningar för att skydda människor och tillgångar. Med sin skarpa kundfokus och vilja att skapa något stort, är han en ledande figur inom säkerhetsbranschen, driven av önskan att göra verklig skillnad.

Seved nyström

seved.nystrom@jobtech.nu

Seved Nyström är en erfaren ingenjör inom brandlarm och släcksystem. Med sin djupa kunskap och noggrannhet skapar han effektiva och tillförlitliga system för att hantera brandrisker. Utöver sitt yrkesliv delar Seved gärna med sig av sin kunskap för att öka medvetenheten om brandsäkerhet i samhället.

malin nyström

malin.nystrom@jobtech.nu

Malin Nyström är en passionerad tekniker specialiserad inom släcksystem och brandlarm. Hennes noggrannhet och expertis skapar effektiva och tillförlitliga lösningar för att hantera brandrisker. Malin delar gärna med sig av sin kunskap för att öka medvetenheten om brandsäkerhet i samhället.