Hög Kompetens för Avancerade Larmsystem

Vi på Jobtech Security har en bred kompetens för att hantera avancerade larminstallationer. Oavsett om det är en stor eller liten installation ser vi till att erbjuda säkra och effektiva lösningar för ditt företag.

 

Certifierade Larmprodukter

Vi väljer noggrant certifierade produkter för alla våra installationer. Detta säkerställer att larmet är testat och godkänt för att möta de högsta säkerhetsstandarderna.

Säker Larmöverföring till Larmcentral

Vi erbjuder övervakad larmöverföring för att säkerställa att larmet når fram till larmcentralen vid behov. Detta är avgörande för att snabbt kunna vidta åtgärder vid intrång.

 

Serviceavtal och Underhåll

Vi erbjuder prisvärda serviceavtal för regelbunden underhåll och funktionskontroller av ditt inbrottslarm. Detta säkerställer att larmet alltid är i toppskick och redo att skydda ditt företag.

 

Erfarenhet och Engagemang

Med över 50 års erfarenhet inom säkerhetsbranschen kan du lita på att Jobtech Security levererar pålitliga och effektiva lösningar för ditt företag. Vi är engagerade i att erbjuda högkvalitativ service och support för att säkerställa din trygghet.

Inbrottslarm

Professionell Installation och Service av Inbrottslarm för Företag

Ett väl fungerande inbrottslarm är avgörande för att skydda ditt företag mot intrång och skadegörelse. Vi på Jobtech Security erbjuder professionell installation och service av inbrottslarm för att säkerställa att ditt företag är skyddat dygnet runt.

 Skydd för Din Verksamhet

Med en ökning av brottslighet inom handel och tillverkning är det viktigt att ta skyddsåtgärder. Inbrott och skadegörelse kan leda till ekonomiska förluster och oro för företagsägare. Genom investering i ett inbrottslarm integrerat med kamerabevakning kan företag både avskräcka potentiella tjuvar och få dokumentation vid intrång.

Avskräckande Inbrottslarm

Genom att synliggöra larmet med tydliga larmdekaler på dörrar och fönster avskräcker vi potentiella inbrottstjuvar. Våra larmsystem är utformade för att både avskräcka och vid behov ingripa effektivt vid intrång.

 

Integrerade Smarta Funktioner

Vi kan integrera inbrottslarm med andra säkerhetsåtgärder såsom kameror och passersystem för att skapa en mer omfattande säkerhetslösning för ditt företag.


Trådlöst inbrottslarm

Ett trådlöst inbrottslarm för villor är en modern säkerhetslösning som skyddar hem mot intrång utan behov av kablar. Genom att använda trådlös teknik kommunicerar sensorer med en central enhet via radiovågor. Detta gör installationen enkel och flexibel. Sensorer kan placeras vid dörrar, fönster och andra ingångar för att detektera obehörig aktivitet och aktivera larmet. Med denna lösning kan du tryggt skydda ditt hem utan krångel.

Inbrottslarm

Ett inbrottslarm med kabel för villor och företag är en traditionell säkerhetslösning som använder kablar för att ansluta sensorer och detektorer till en central enhet. Genom att dra kablar genom väggar och tak skapas en fast anslutning mellan enheterna. Sensorer placeras vid dörrar, fönster och andra ingångar för att upptäcka intrångsförsök och aktivera larmet. Trots att installationen kan vara mer krävande än trådlösa system, erbjuder kabelbaserade larm ofta stabila och tillförlitliga säkerhetslösningar för villor.

Hybrid inbrottslarm

Ett kombinerat inbrottslarm med både trådlösa och kabelbundna funktioner är en mångsidig säkerhetslösning för villor och företag. Genom att integrera både trådlösa och kabelanslutna sensorer och detektorer kan man dra nytta av fördelarna med båda systemen. Trådlösa sensorer ger enkel installation och flexibilitet vid placering, medan kabelbundna sensorer erbjuder stabil och tillförlitlig anslutning. Genom att kombinera dessa tekniker kan man skapa ett robust inbrottslarm som effektivt skyddar hemmet mot intrång och ger ägarna trygghet och säkerhet.


Kontakta oss

Adress

Jobtech Security AB

Hunnestads by 6

432 91 Varberg

E-post
Telefonnummer